maandag 25 februari 2013

Aftellen


Met de nieuwste schets van Dutch Dares,
 
 
heb ik een verjaardagskaart voor mijn jubilerende buurman gemaakt. De leeftijd van 60 jaar bereiken is ten slotte een mooie mijlpaal!
 
 
Bij de Dutch Dares tellen we af tot aan ons eigen jubileum: de 100e Dutch Dare.
Het belooft een inspirerende en verrassende Dare te worden met een bloghop en leuke prijzen dus de moeite waard om aan mee te doen. Zet 6 maart alvast op je kalender! Tot dan!



signature blog

donderdag 14 februari 2013

Lief!


Soms word je verrast met een kleurige envelop, een knuffelbaar hart en een klein berichtje. Een lief gebaar dat mij ontzettend goed doet! Vorige week hebben we weer heel slecht nieuws gekregen en dat was en is heel moeilijk. Het is belangrijk om oog te houden voor de goede dingen die er ondanks alles zijn en het kleine te waarderen. Om elkaar te steunen en steun te krijgen.


Met Valentijnsdag was ik totaal niet bezig maar zo stap ik even op de fiets en ga bij de bakker een lekker taartje voor mijn mannen halen.

Dank je wel Daniƫlle, ik stuur je een dikke digitale knuffel terug!

signature blog

woensdag 6 februari 2013

Circle of Love

In februari komt er vaak een thema voorbij dat met liefde en Valentijn heeft te maken. Zo ook de nieuwste Dutch Dare: Love is all around. Ik mocht een foto van collega/oma Wies gebruiken. Samen met haar kleindochter Farah vormt ze een cirkel van liefde om baby Rowan heen. Het kleine mannetje heeft al een week in het ziekenhuis doorgebracht met een infectie aan zijn luchtwegen dus hij kan wel wat extra knuffels gebruiken!


Ook op deze layout heb ik de enamel dots van MME gebruikt, dat vind ik het leukste scrapbook product van het afgelopen jaar en heb er weer een hele stapel van besteld.


Uiteraard heb ik de afgelopen week al hele leuke, mooie en creatieve layouts van het designteam voorbij zien komen. In de dagen voordat een dare online gaat is het een feestje om mijn mailbox in de gaten te houden!! Neem zelf een kijkje op ons blog en doe vooral mee want zoals altijd is er een leuke RAK te winnen en maak je kans om een maand lang mee te doen als gastdesigner!


Nu de verbouwing van de garage is afgerond heeft (maakt) Tonie tijd voor het veranderen van de werkkamer in een heuse scrapkamer (met een computerplek voor Thomas). Ik kan niet wachten totdat ik die met mijn brocante spullen kan inrichten. Het plafond is gewit, de muren zijn vintage blue (even schrikken maar wel leuk), de eiken vloer is gelegd, er is een bureau rondom en op maat gemaakt van houten planken die ik met krijtverf heb geverfd en daarna met schuurpapier heb bewerkt voor een brocante look en de oude metalen ladenkast die ik via Maggie heb gekregen staat er ook al. Onze weekenden vliegen voorbij!

signature blog